Uutisia ja tekstejä

Elofestivaali lähestyy

Poikkeava kevät on takana ja syksy lähestyy. Olemme päättäneet pitää Elofestivaalin ja siihen on alettu valmistautua jo kesän alussa.Tekemistä riittää kaikille halukkaille ja on mukava ollut huomata,että uusia ihmisä on saapunut joukkoon.Erilaiset ihmiset ja tekeminen on piristänyt itsekunkin mieltä hiukan raskaan kevään jälkeen. Iso kiitos kaikille,jotka ovat olleet mukana.On ilo huomata,että niin vanhemmat kuin nuoremmatkin ovat innokkaana valmistamassa tapahtumaa. Mikäli sinusta tuntuu,että olisi mukava osallistua talkoisiin olet aina tervetullut.

Kökkätunteja

Jälleen seuran aktiivit ovat keränneet runsaasti kökkätunteja valmistelemalla tulevaa Elofestivaalia. Olemme saaneet kyllä naapurikylistäkin aktiiveja mukaan – kiitos kaikille jo etukäteen!

Viime vuodesta on kuitenkin jotain opittu, että ehkä pääsemme hiukan helpommalla kuin vuosi sitten. Nyt vain odotellaan, että säätkin muuttuisivat kesäisiksi ja into säilyisi H-hetkeen asti!

Uutta pöhinää Leppälässä

Uusi johtokunta aloitti maaliskuisen vuosikokouksen jälkeisen työskentelyn vauhdikkaasti. Työn alle tuli elokuussa järjestettävän Mäkivetokisan/Elojuhlan järjestäminen. Saimme uusia toimijoita ja kyläaktiivit lisääntyvät, kun eronneetkin pysyvät aktiivisesti mukana toiminnassa. Kylähengen nostatus onkin yksi tärkeimmistä seuran tavoitteista.

Uutena toimintana on karaokelaulanta. Uudet laitteet ostimme loppuvuodesta Kuudestaan ry:ltä saamillamme hankerahoilla (totta puhuen omasta pussista meni, kun hankerahat suli kokonaisuudessaan näyttämöremonttiin ja sähkötöihin siinä). Leppälänkylä meni suoraan kuumimpaan nykyaikaan tekemällä sopimuksen Singa -nettikaraokepalvelun kanssa. Käytössämme on 60 000 kappaletta ja lista päivittyy jatkuvasti uusimmilla kappaleilla. Lauluvuoroja voi varata kännykkäsovelluksen kautta suoraan.

Kesäkuun 8. päivä on valtakunnallinen Avoimet Kylät -päivä (www.epk.fi) Kylämme on ilmoittautunut tapahtumaan. Päivällä seuralla on toimintaa lapsille ja aikuisille, ruokaa on tarjolla ja muuta kivaa. Illalla FolkKanat täydennettynä kahdella säestäjällä järjestävät Kesäiset Iltamat alkaen klo 19.00

Anniskelulupa on valvontaviranomaisilla työn alla. Toivottavasti saamme pysyväisluvan, niin voimme jatkossa tarjota tapahtumissa myös alkoholia.

.

Hyvää alkanutta vuotta 2019

Katsaus viime vuoteen… päällimmäisenä on tietenkin Elofestivaalit! Se oli kova voimainponnistus. Kiitos kaikelle kökkäkansalle! Me teimme sen!

Joulukuulla pidimme perinteisen puurojuhlan, jonka jälkeen kökkäkansalle tarjottiin vielä ruoka ja uudistettiin karaokelaitteet, uudella näyttämöllä. On Kuudestaan ryltä saamamme hankerahat saatu käytettyä….ja meni vähän ylikin 😉

Tämän vuoden toimintasuunnitelmaa tehdään tulevana sunnuntaina johtokunnan kokouksessa. Vuosikokous on sitten maaliskuussa, jossa valitaan uusia toimijoita erovuoroisten tilalle. Erovuorossa ovat puheenjohtaja, sihteeri ja rahastonhoitaja. Joku heistä saattaa kyllä jatkaa seuraavan 3 -vuotiskaudenkin, mutta jos asia kiinnostaa jotakuta, ottakaa yhteyttä.

Kultakurkkukaraoken alkukarsintakisa 18.8.18 klo 15.00 alkaen

• K A R A O K E K I L P A I L U T •
ALKUKARSINTAAN OSALLISTUMALLA,
LAULAJALLA ON YHDEN ILLAN AIKANA
MAHDOLLISUUS LAULAA ITSENSÄ JATKOON

Suomen yksi tunnetuimmista karaokelaulun
yksilökilpailuista. Sarjat: – alle 30-vuotiaat – 30-49-
vuotiaat – 50-65-vuotiaat – yli 65-vuotiaat

Saa laulaa, vaikkei osallistu kilpailuun! Toivomme alkukarsinta illan kisafiiliksistä kuvia myös teidän somekanaviin tägeillä: #kultakurkku #kärkikaraoke #kimppakaraoke @viihdesallap

Keskikesää Leppälänkylässä

”Lehmänmunia” pelloilla, traktoreita työssään. Ihmisiä ulkona puutarhoissaan, kävelyllä tiellä. Kesälomalaisia raitilla. Luonto vihreänä, kukkaisena ja paljon aurinkoisia päiviä. Upea kesä 2018!

Upea kesä on ollut myös seuran puolesta. Lakeudenportin näytelmäpiirin esittämä Lumikki ja seitsemän kääpiötä sai kesäteatteriyleisön matkaamaan kohti Leppälän maamiesseurantaloa runsain joukoin. Viime sunnuntaina oli viimeinen näytös. Näyttelijät tekivät loistavaa työtä! Ja me seuran kahviossa saimme roposia omaan kassaamme väliaikatarjoilun järjestämisestä.

Nyt alkaa seuran järjestäminen Elofestivaaleja varten. Paljon suunnittelua, paperityötä (jota on toki jo keväästä asti tehty) ja pikkuhiljaa konkretiaa. Kuortaneen Kuhinat ovat puolentoista viikon päästä, jolloin olemma jo Vetokisa -lippisten ja -paitojen kanssa torilla mainostamassa tapahtumaamme.

Vielä ehditte ilmottautua kökkäkansaan!!! Ota yhteyttä meihin johtokunnan jäseniin, tiedot etusivulla