Uutta pöhinää Leppälässä

Uusi johtokunta aloitti maaliskuisen vuosikokouksen jälkeisen työskentelyn vauhdikkaasti. Työn alle tuli elokuussa järjestettävän Mäkivetokisan/Elojuhlan järjestäminen. Saimme uusia toimijoita ja kyläaktiivit lisääntyvät, kun eronneetkin pysyvät aktiivisesti mukana toiminnassa. Kylähengen nostatus onkin yksi tärkeimmistä seuran tavoitteista.

Uutena toimintana on karaokelaulanta. Uudet laitteet ostimme loppuvuodesta Kuudestaan ry:ltä saamillamme hankerahoilla (totta puhuen omasta pussista meni, kun hankerahat suli kokonaisuudessaan näyttämöremonttiin ja sähkötöihin siinä). Leppälänkylä meni suoraan kuumimpaan nykyaikaan tekemällä sopimuksen Singa -nettikaraokepalvelun kanssa. Käytössämme on 60 000 kappaletta ja lista päivittyy jatkuvasti uusimmilla kappaleilla. Lauluvuoroja voi varata kännykkäsovelluksen kautta suoraan.

Kesäkuun 8. päivä on valtakunnallinen Avoimet Kylät -päivä (www.epk.fi) Kylämme on ilmoittautunut tapahtumaan. Päivällä seuralla on toimintaa lapsille ja aikuisille, ruokaa on tarjolla ja muuta kivaa. Illalla FolkKanat täydennettynä kahdella säestäjällä järjestävät Kesäiset Iltamat alkaen klo 19.00

Anniskelulupa on valvontaviranomaisilla työn alla. Toivottavasti saamme pysyväisluvan, niin voimme jatkossa tarjota tapahtumissa myös alkoholia.

.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *