Hyvää alkanutta vuotta 2019

Katsaus viime vuoteen… päällimmäisenä on tietenkin Elofestivaalit! Se oli kova voimainponnistus. Kiitos kaikelle kökkäkansalle! Me teimme sen!

Joulukuulla pidimme perinteisen puurojuhlan, jonka jälkeen kökkäkansalle tarjottiin vielä ruoka ja uudistettiin karaokelaitteet, uudella näyttämöllä. On Kuudestaan ryltä saamamme hankerahat saatu käytettyä….ja meni vähän ylikin 😉

Tämän vuoden toimintasuunnitelmaa tehdään tulevana sunnuntaina johtokunnan kokouksessa. Vuosikokous on sitten maaliskuussa, jossa valitaan uusia toimijoita erovuoroisten tilalle. Erovuorossa ovat puheenjohtaja, sihteeri ja rahastonhoitaja. Joku heistä saattaa kyllä jatkaa seuraavan 3 -vuotiskaudenkin, mutta jos asia kiinnostaa jotakuta, ottakaa yhteyttä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *