Elofestivaalit lähestyvät

Leppälän maa- ja kotitalousseuran ja Kuortaneen kunnan yhteistuotoksena toteutettava elokuinen tapahtumarikas päivä saa joka päivä uusia tukijoita. Nettisivuillemme on laitettu ”menossa mukana”- lista lahjoittajista. Tukijoiden nimet tulevat näkymään heidän ostamissaan mainospaikoissa vetokisojen lähtöluettelokäsiohjelmassa. Nimet ovat esillä myös Kuortaneen Kuhinoilla Leppälän maa- ja kotitalousseuran teltalla. Kiitämme jo etukäteen kaikkia tukijoitamme!!!

Pikkuhiljaa rupiaa kuumottamaha tuleva tapahtuma. Ensimmäinen kökkäinfo on pidetty, vastuuhenkilöt eri työtehtäviin nimetty ja lisähenkilöstön rekrytointi on menossa. Jos kökkäkipinä iskee, ottakaa meihin johtokunnan jäseniin yhteyttä! Hommaa piisaa!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *