Toukokuu -18

Näyttämöremontti etenee hitaasti mutta varmasti. Ensi lauantaina 5.5. klo 10 kokoonnumme jälleen seuralle. Tuolloin laittamme näyttämön etuseinän kuntoon ja näyttämön taka-sivuseinät paklataan siihen kuntoon, että voi uuden maalipinnan siihen vetää. Sähkömiestäkin pian tarvitaan, että saamme uudet sähköpistokkeet oikeisiin kohtiin. Näyttämöverhojen värjääminen on myös ohjelmassa.

Tällä kuulla seuralle tulee jo Lakeudenportin kansalaisopiston näytelmäpiiri harjoittelemaan juhannuksena ensi-iltansa saavaa  näytelmää Lumikki ja 7 kääpiötä. Näytöksiä on kesä-heinäkuussa kaikkiaan kahdeksana päivänä.

Seuraa on kysytty myös Lavistunnin pitämiseen. Asia varmistunee tämän kuun aikana. Talvikaudella kansalaisopiston järjestämänä Lavis on ollut huippusuosittua. Tunteja on pidetty sekä kirkolla että Leppälän koululla. Vanhalla maamiesseurantalolla tanssijat pääsevät huippufiiliksiin tanssimalla vanhalla puulattialla ja hyvässä akustiikassa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *